Все категории
Добавить товар

Маска з екстрактом фруктів для волосся після хімічних процедурhelen seward emulpon...

1400 грн
Описание

Після хімічних процедур локони потребують відновлення і живлення. Тут не обійтися шампунями і кондиціонерами, тому потрібна важка артилерія – засоби з високою концентрацією активних компонентів. Маска з екстрактами фруктів для волосся після хімічних процедур розроблена фахівцями італійського бренда Helen Seward. Emulpon Salon Vitaminic Mask призначена для зволоження, подовження блиску і надання об’єму, активні компоненти підсилюють її позитивний вплив.

Засіб, який вирізняється розплутувальними і антистатичними властивостями, глибоко зволожує. Олія чорної смородини відновлює пасма за короткий термін, усуває сухість, зупиняє випадання волосся і запобігає появі посічених кінчиків, екстракт чорниці сприяє регенерації. Засіб наповнює локони сяйним блиском, повертає їм здоров’я і м'якість

Косметичний шампунь з олією чорної смородини для волосся після хімічних процедур

Волосся, яке зазнало впливу хімічних продуктів під час фарбування або завивки, потребує особливого догляду. Для ефективного відновлення і підтримання краси локонів використовуйте косметичний шампунь бренда Helen Seward. Його унікальна формула збагачена цінною олією чорної смородини, яке має інтенсивний живильний, зволожувальний, пом'якшувальний і зміцнювальний вплив на волосся.

Вітамінізований шампунь делікатно очищає пасма і шкіру голови, регенеруючи природний pH баланс епідермісу. Засіб бореться з сухістю, ламкістю і посіченням пошкодженого волосся, покращуючи його зовнішній вигляд і внутрішній стан. Шампунь має приємний аромат, який обволікає волосся стійкими ягідними пахощами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары