Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Чоловічий спрей для волосся проти випадіння та для росту волосся

239 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Спрей
Кілька примірників у наявності

Опис:
Спрей для росту волосся від ТМ «Chaban» завдяки своєму натуральному та унікальному складу запобігає випадінню волосся та стимулює їх ріст, відновлюючи атрофовані фолікули. Ріст волосся на шкірі голови дуже складний процес і тому потребує деяких затрат часу та терпіння. Окремі компоненти, котрі входять до складу спрею для росту волосся від ТМ «Chaban» підібрані спеціально таким чином, аби мати найбільш позитивний та швидкий ефект.

Прокапіл, який міститься у складі спрею, запобігає старінню волосяного фолікула та допомагає боротися з передчасним випадінням волосся, адже він націлений проти основних причин алопеції (процес інтенсивної втрати волосся). Він підвищує рівень мікроциркуляції крові в шкірі голови, стимулює поділ клітин та запобігає атрофії волосяних фолікулів.
Кофеїн, який міститься у складі спрею, відновлює еластичність шкіри, зміцнює волосяні цибулини, уповільнює процеси старіння, має протизапальні та фотозахисні властивості. Також він чудово сприяє притоку енергії безпосередньо в волосяну цибулину. Фази росту стають тривалішими, що призводить до збереження густого та здорового волосся, можливо аж до похилого віку.
Імбир, який міститься у складі спрею, має потужну антимікробну та імуномоделюючу дію, зміцнює структуру волосся. Імбирний гідролат також має антисептичну та антиоксидантну дію, що допомагає у попередженні старіння шкіри та захисту волосяних фолікулів від негативного впливу навколишнього середовища.
Вчені всього світу за допомогою сучасних дерматологічних досліджень в університетських клініках, давно вже довели, що тестостерон та дигідротестостерон мають негативний вплив на волосся, здатний їх зруйнувати та призвести до випадіння. Тому їх потрібно ізолювати від таких компонентів. Ефективність кофеїну та імбиру, як засобів, здатних захистити волосся від їх негативного впливу, підтверджені цими ж самими вченими.

Застосування:
Використовувати рекомендується після миття голови. Наносити на коріння волосся, після чого ретельно легкими масажними рухами втирати в шкіру голови. Змивати не потрібно.
Застосовувати рекомендується мінімум 3-4 рази на тиждень. Для більшого ефекту, використовувати кожен день. Має накопичувальну дію, тому потрібно не переставати користуватись. Не склеює та не обтягує волосся.

Застереження:
Тільки для зовнішнього застосування. Запобігати потраплянню в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Індивідуальна непереносимість будь-якого з компонентів.

Склад:
Вода, гідролат імбиру, procapil, кофеїн, geogard (геогард) ultra.

Умови зберігання:
Зберігати в місці, недоступному для прямих сонячних променів. При температурі від +5°C до +25°C.

Дата виробництва: знаходиться на упаковці.
Виробник: ФОП Чабан І. С., м. Вінниця.

Детальніше та весь асортимент нашої продукції дивіться на офіційному сайті, котрий легко знайти в гуглі: "чабан косметика". Він буде першим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для мужчин

Похожие товары