Все категории
Добавить товар

Оригінал міноксидил kirkland 5%, миноксидил, минокс, проти випадіння волосся, для...

880 грн
Описание

Міноксидил Кіркланд США ОРИГІНАЛ! Вигтовлено в США або в Ізраїлі.
**************** 📲
Найсвіжіша партія! І найдешевша ціна!
Термін придатності мінімум рік до 05. 2025+ !
Новий дизайн
📌Ціна 1го флакона(на 1місяць)-299грн
Ціна 3х флаконів(на 3 місяці) -890грн!
З дозатором 3 флакона - 925 грн!
Упаковка з 6 флаконів+піпетка дозатор -1649грн!

Найдешевша ціна в Україні на даний момент. Тільки оригінал із США👌👌👌
Пишіть, дзвоніть, з радістю проконсультую з приводу міноксидилу, вітамінів для волосся та інших засобів. Є і особистий досвід та досвід десятків клієнтів, читання різних досліджень.

******** 5% один флакон на 1 місяць використання 2 рази на день по 1 мл (100% оригінал зі США) - засіб проти облисіння та випадання волосся у чоловіків, а також для росту бороди. Активним компонентом даного препарату є Міноксидил-засіб номер 1🏆в усьому світі по боротьбі з облисінням (рекомендований ****американською асоціацією з контролю за харчовими продуктами та медикаментами)доказав свою ефективність у численних клінічних дослідженнях🔬. Активує волосяні фолікули і стимулює ріст волосся, а також зупиняє їх випадання.
Відпускається без рецепта.

🔸Склад: Міноксидил 5%, спирт, пропіленгліколь, очищена вода.

🔸Спосіб застосування: наносити піпеткою 2р.в день по 1 мл на шкіру голови (обличчя в районі росту бороди) в ,,проблемних місцях, і втирати легкими масажними рухами протягом 2-5 хвилин💆‍♂️Перші результати можуть бути помітними вже на 1-2 місяці (біле пушкове волосся, яке з часом темніє і стає повноцінним), більш помітні результати спостерігаються через 3-4 місяці постійного використання. У перший місяць може спостерігатися посилене випадання-волосся на голові-це ознака того, що препарат працює добре і випадає ослаблене волосся, на їх місці будуть рости товстіші і здоровіші.

❌Не рекомендується використовувати дітям та особам віком до 18 років, вагітним та жінкам, що годують груддю. У разі прояву побічних ефектів слід проконсультуватися з лікарем та скасувати прийом препарату. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

🚚🚀📦Доставка та оплата💳💸: повна оплата на карту, післяплата при повторному замовлення, є безпечна покупка *** ) .

У Вас є якісь запитання?- пишіть у ПП, Вайбер,Телеграм за номером ************* 📲

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары