Все категории
Добавить товар

Сироватка проти випадіння волосся top beauty 100 мл

155 грн -36% 100 грн
Описание

Властивості сироватки:

Зменшує випадання;
Живить і зволожує шкіру голови;
Стимулює ріст нового волосся;
Відновлює структуру волосся;
Робить волосся блискучим і йшов.

До складу входить:

Екстракт кореня женьшеню для волосся, покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Це активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини. Безліч біологічно активних речовин в корені рослини живить волосяні цибулини.
Аргінін -покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випадання. Для відновлення і зміцнення волосся. Сприяє зміцненню структури волосся, заповнює пошкоджені ділянки і відновлює цілісність волосяного стрижня. Для додання блиску волоссю.
Ментол -потужний стимулятор росту волосся , допомагають зняти свербіж і відрегулювати діяльність сальних залоз.
Ментол При нанесенні злегка пощипує і холодить шкіру, за рахунок чого посилює приплив крові до волосяних цибулин, зміцнює волосяні цибулини.
Вітаміни групи В відповідають за ріст волосся, від них залежить, наскільки волосяні цибулини будуть міцними, а пасма густими. Вітамін В8 або біотин підтримує ліпідний баланс шкіри голови і протистоїть появі лупи і посічених кінчиків.
Цинк впливає на вигляд і зростання волосся , перешкоджає випаданню волосся і втрату блиску.

Застосування: наносити сироватку на коріння волосся і розтерти пальцями. Використовувати 2-3 р в тиждень , не змивати. Зручний дозатор на пляшечці відміряє потрібну кількість сироватки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары