Все категории
Добавить товар

Витамин д-3 для детей, california gold nutrition, в каплях, 400 ме, 10 мл

286 грн
Описание

Опис:
Холекальциферол - вітамін тваринного походження, безпосереднім попередником якого є 7-дегідрохолестерин (провітамін D3). Ергокальциферол утворюється в рослинних клітинах з стерину. Перетворення провітамінів у свої активні форми відбувається під впливом ультрафіолетових променів. Зокрема, вітамін D3 утворюється з 7-дегидрохолестерола в шкірі, коли на неї потрапляє сонячне або штучне ультрафіолетове світло. Водорозчинна форма зручна для застосування, і високоефективна щодо профілактики та лікування рахіту та інших патологічних станів, пов'язаних з дефіцитом в організмі вітаміну D. При прийомі внутрішньо препарат швидко всмоктується (до 5 разів швидше масляних), створює високу концентрацію вітаміну D в організмі і має тривалу дію. Препарат застосовують для профілактики та лікування рахіту; гипокальциемическая тетанія; гіпопаратиреоз; остеомаляція і остеопороз, включаючи профілактику і лікування остеопорозу, пов'язаного з гормональними порушеннями в жінок у менопаузі.

Вітамін D3 в краплях для дітей California Gold Nutrition
Вітамін D3 в рідкій формі без спирту для дітей
Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Згідно з рекомендаціями, немовлята повинні отримувати вітамін D у вигляді добавки, оскільки, перебуваючи на грудному вигодовуванні, вони зазвичай не отримують достатню кількість вітаміну D з інших джерел.

Вітамін D3 в краплях для дітей California Gold Nutrition проводиться в США з холекальциферолу, одержуваного з ланоліну і проходить багатоступінчастий контроль якості.

Застосування:
При годуванні груддю або частковому грудному вигодовуванні: по 400 міжнародних одиниць (МО) рідкого вітаміну D в день, починаючи з перших днів життя дитини.

Рекомендації по застосуванню:
Для дітей до 3 років: 1 крапля в день, в доповнення до молока, соку або інших харчових продуктів. Добре збовтати перед використанням. Не більше 1 краплі в день.

Основні рекомендації Американської академії педіатрії та Інституту медицини, що стосуються вживання вітаміну D немовлятами.

Діти, які повністю або частково перебувають на грудному вигодовуванні. Щодня давайте дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D в рідкій формі, починаючи з перших днів життя. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до моменту відлучення від грудей, після чого переведіть малюка на годування сумішшю, збагаченої вітаміном D, добова норма споживання якої повинна становити приблизно 1 л (32 унції). Після досягнення 12 місяців дитина може перейти на вживання цільного коров'ячого молока.

Діти, щоденно отримують меньше 1 л (32 унции) збагаченої вітаміном D суміши. Щоденно давайте дитині 10 мкг (400 МЕ) витаміна D в рідкий формі, починаючи з перших днів життя. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МЕ) витаміна D дотих пір,поки добовий обсяг споживаної суміші не досягне 1 л (32 унций).

Рекомендації щодо застосування:
Для дітей старше 12 місяців. Щоденно добавляйте по 1 краплі в суміш , молоко, або інші напої.

Хорошо встряхните перед использованием.

Основні інгредієнти:
Витамин D3 (в виде холекальциферола).

Інші інгредієнти:
Фракціоноване кокосове масло (середньоланцюгові тригліцериди з кокоса). Містить деревні горіхи (кокос).

Попередження:
Не вживати більше 1 краплі в день, якщо немає інших вказівок медичного працівника.

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному, сухому місці. Біологічно активні харчові добавки. Не є лікарськими засобами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Горчичный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары