Все категории
Добавить товар

Розпив archives 69 від etat libre d'orange

50 грн
Описание

Archives 69 від Etat Libre d'Orange - це парфум для
жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Східні Пряні. Archives 69 був випущений в 2011. Парфумер:
Christine Nagel. Верхні ноти: Рожевий Перець, Паприка і Мандарин; ноти серця: Ладан, Слива і Орхідея; ноти бази: Камфора, Мускус, Бензоін і Пачулі.
Від самого початку і до самого кінця життя парфуму на шкірі складається враження, що вона сама по собі виділяє настільки унікальний і божественний аромат. Таке зустрічається вкрай рідко, так само, як і бездоганна монолітність композиції. Тільки включаєш режим ідентифікації – «а чим пахне?», і аромат відразу вивертається іншою стороною, при цьому, залишаючись у тій же тональності. Справжній божевільний беззаконний пустун і ніяк інакше. Нестримно світиться, грає та переливається. Хочеться заплющити очі і глибоко безупинно вдихати аромат із флакона, з руки та від себе. Archives 69 гримить і шепоче, виразить і заграє, розповідає про дуже особисте і сміється з інших.
1 мл - 50 грн
Доступнi в будь-якому об'ємі.
При замовленні від 800 грн додаю подарунок мініатюру на мій смак))
Флакон оплачується окремо 1,2 мл - 5 грн; 3,5,10 - 15 грн

Вартість за 1 мл вказано при оплаті мін передоплатою на карту 150 грн, чи повною. Якщо бажаєте оформити безпечну оплату до загальної вартості додається 12% комісія яку забирає додаток з продавця.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • 3мл
  • 100мл
Продавец
shopmod
shopmod
Херсон
Была