Все категории
Добавить товар

Парфумована вода montale white aoud для чоловіків і жінок - edp 2 ml, пробник

140 грн
Описание

Безтурботне тепле літо, вечірні прогулянки, що огортають прохолодою, мрії та почуття закоханості — все це характеризує аромат White Aoud. У своїй роботі парфумер і творець бренду Pierre Montale хотів розкрити ніжність, чуттєвість та вразливість. Аромат створений на основі уда, саме тому він і увійшов в лінійку Aoud. Парфуми було презентовано в 2006 році. Він відмінно підкреслює глибоку жіночої натури, а чоловічий образ робить елегантним та м'яким.

Аромат

Парфумована вода є представником декількох груп: квіткові та деревно-мускусні. Теплі пряні та деревні ноти огортають невагомою вуаллю, створюючи відчуття затишку, тепла й сімейного вогнища. Ароматична композиція немає піраміди, але її складові створюють неповторний гармонійний ансамбль, який розбурхує свідомість. В парфум чутні: уд, жасмин, ваніль, троянда, пачулі, шафран і кардамон, амбра, сандал, французький лабданум та ветивер.

White Aoud буде актуальний в будь-який час року. Навесні, взимку та восени його можна використовувати як вдень, так і ввечері. Влітку його краще залишити для вечірніх виходів та особливих подій.

Елегантність в кожному русі, почуття спокою та нестримного щастя. Аромат White Aoud — це легкий спосіб перенестися в період юності та знову відчути перше почуття закоханості, теплоту перших дотиків та міцних обіймів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары