Все категории
Добавить товар

Byredo eleventh hour - vial spray

230 грн
Описание

«Життя — це подорож на край світу. Місце, де панує гармонія, яку ми втратили» — слова шведської мандрівниці Елли Майяр, яка підкорила степи Середньої Азії і гірські вершини Непалу, надихнули провідних парфумерів французького бренду Byredo на створення чарівної композиції. Eleventh Hour змушує задуматися про те, що не варто сидіти склавши руки ні одну хвилину, навіть якщо це останній час існування планети. Парфум надихає, дає стимул, наповнює силою і допомагає стати кращою версією себе!

Ольфакторна піраміда Byredo Eleventh Hour:

Верхні ноти — димно-гіркуватий флер бергамоту, розбурхує створення, з'єднався з пікантними акцентами пряного китайського перцю, створюючи неординарне «початок» парфумованої води.

Серцеві ноти з перших секунд опьяняют алкогольних флером рома з солодким присмаком інжиру. Центральний ансамбль доповнюють чуттєві нюанси соковитою сливи в окантовці землисто-деревних півтонів морквяних насіння.

Кінцеві ноти — пахощі, зіткану з амбрового Iso E Super, трав'янистих бобів тонка, смолистої білого кедра, кашмірської деревини, шкірно-мускусного лабданума і хтивого олибанума.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары