Все категории
Добавить товар

Пробник туалетна вода для жінок versace bright crystal 1 мл

99 грн
Описание

Ось уже понад десять років чарівний аромат Versace Bright Crystal зводить із розуму мільйони пристрасних, вимогливих і запаморочливих прихильниць із різних куточків земної кулі. Про його таємничу привабливість ходять справжні легенди, адже, познайомившись із його неймовірною магією, ви вже ніколи не захочете віддати своє серце іншому запаху.

Екзотичні акорди юзу вдало переплітаються з фруктовими мотивами терпкого граната, першими вступаючи в запаморочливу, таємничу та небезпечну гру. Вони змушують обернутися вслід представникам протилежної статі й змусити щиро захопитися вишуканою магією парфумів. Пахощі білосніжного лотоса гармонійно з'єднується із запашною, заморською магнолією, заповнюючи серце парфумерної композиції. Ця цікава картина має справжню магію, адже саме квіткові нотки здавна надавали найромантичнішим і найпривабливішим панночкам особливої елегантності. Витіювата, благородна півонія відтіняється запаморочливим мускусом, відповідаючи за довгогральний, насичений шлейф, до якого хочеться торкатися знову та знову. Цікава нота махагоні вкупі з привабливою амброю розставляють останні штрихи в захопливій картині.

Вирушаєте на хвильну зустріч із діловими партнерами, романтичне побачення з довгоочікуваним продовженням або важливу співбесіду до фірми, яка вас цікавить? Справте гідне, приємне, незабутнє в доброму сенсі враження на співрозмовників разом із чарівним жіночим ароматом Versace Bright Crystal.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?