Все категории
Добавить товар

Versace crystal noir туалетна вода (пробник) 1ml

75 грн
Описание

Versace Crystal Noir — це жіночий аромат, створений 2005 року парфумером бренда Versace Antoine Lei. Ця квіткова композиція з окремими східними нотами за ближчого знайомства розкривається ароматом квітів гарденії, яка є улюбленою квіткою Донателли Версаче. Назву аромату можна перекласти як чорний кристал і це ідеально характеризує вишуканий і витончений характер цих парфумів, який створювався спеціально для шикарних жінок, які люблять блищати та підкорювати чоловічі серця.

На жіночій шкірі аромат починає розкриватися з перших секунд використання, переносячи у світ чуттєвості та сміливих фантазій, який обов'язково буде реалізовано, варто лише цього по-справжньому захотіти. Він дражнить і змінюється, спочатку є цілком зрозумілим та поступово переходить у непередбачуваний і спокусливий коктейль, розкрити який можна буде далеко не відразу. Кожна жінка, використовуючи цей аромат, зможе підкреслити свою природну привабливість і чуттєвість, стати привабливішою і бажанішою, трохи загадковою і нескінченно спокусливою. І не важливо, чи то буде перше побачення, чи то ювілей тривалої сімейного життя — чоловік буде дивитися на неї так, як дивляться тільки на найгарячіших бажаних жінок, здобути прихильність якої мріють за будь-яку ціну, водночас нічого не просячи замість. Висока мода та природна чуттєвість і сексуальність, вишукана чарівність і безмежна привабливість, трохи містична краса та таємничість образу — усе це аромат Versace Crystal Noir.

Витончений фіолетовий флакон прямокутної форми прикрашено тим самим чорним кристалом доволі великих розмірів, що ще раз доводить, що завдяки цим парфумам можна доповнити свій образ не гірше, ніж за допомогою найдорожчої та оригінальної ювелірної прикраси.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?