Все категории
Добавить товар

Amouage interlude for man парфум

1700 грн
Описание

Прем'єра аромату: 2011
Країна ТМ: Оман
Зроблено в: Великобританія, Оман
Стать: для чоловіків
Класифікація: нішева
Тип аромату: амброві, дерев'яні
Початкова нота: Бергамот, Орегано, Перець
Нота серця: Амбра, Лабданум, Ладан
, Опопанакс Пачулі, Сандал, Уд

Шукаєте справжню розкіш у флаконі? Її синонімом давно стали парфуми від відомого нішевого бренду Amouage. Парфюмова вода Interlude for Man, випущена в 2011 році, - еталонний зразок квіткових ароматів для чоловіків. Терпка магія деревини цінних порід, палички сандала, що паляться, вологі глибокі пачулі, шкіра найтоншого вироблення - такий мікс не може не пробуджувати почуття любителів високого парфумерного мистецтва.

Розкриваючись на вашій шкірі, парфум обдаровує смолистістю лабдануму, таємничістю ладану і амбри. У фіналі цієї гармонійної та величної симфонії вона набуває пряного відтінку перцю і орегано з тонким фоном соковитого бергамоту. Парфумована вода Amouage Interlude for Man – розкішний аромат для сучасного шейха!

TESTER (тестер) – це демонстраційний варіант аромату, що додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість тощо) тестер від варіанта продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їх оформлення: вони пропонуються в так званій технічній упаковці (простий картонній коробці, відмінній від тієї, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Від цього і значно нижча вартість тестерів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 100мл
Продавец
designbyella
designbyella
Тернополь
69% выполненных заказов
Была

Похожие товары