Все категории
Добавить товар

Жіноча туалетна bvlgari omnia crystalline (булгарі омніа кристалин) 65 мл

1145 грн
Описание

Жіноча туалетна вода Bvlgari Omnia Crystalline випромінює тонка зваба і красу. Насиченість і сміливість цього свіжого солодкуватого аромату вражає своєю ніжністю і прозорістю. Хвилюючі тони лотоса і японської груші переходять в чуттєву романтичність деревних нот балса і бамбука. Флакон, виконаний у вигляді переливається на світлі кристала, прекрасно підкреслює характер парфумів.

Аромат, навіяний яскравими самоцвітами, що пробуджує нескінченне відчуття свободи. Наче найкраще намисто із дорогоцінного каміння, туалетна вода Bvlgari Omnia Crystalline для жінок стане вашою найкращою прикрасою на будь-який випадок. Її композиція віддзеркалює прозору чистоту кристалу, бездоганно поєднуючи квіткові та деревні ноти з іскристою природною свіжістю.

яскравий квітково-деревний аромат для жінок
найкраще розкривається у весняно-літню пору
унікальна композиція створена парфумером Альберто Морілласом
Склад аромату
Кришталева чистота, ніжність пелюсток квітки лотоса, соковитість груші Наші та кремова тягучість коркового дерева. Квітково-деревна композиція Bvlgari Omnia Crystalline відкривається невагомими бамбуковими нотами із солодкими акцентами груші Наші на ніжній подушці квітки лотоса. Наприкінці на перший план виходять елегантні ноти коркового дерева.

Історія аромату
Натхненням для аромату Bvlgari Omnia Crystalline слугують вишукані самоцвіти, а їх поєднання пробуджує безкінечне відчуття свободи. Аромат створений у 2004 році відомим парфумером Альберто Морілласом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?