Все категории
Добавить товар

Подарочный набор hillary daily moisturizing

2092 грн
Описание

Мама — найважливіша людина в нашому житті.🥰👩‍👧‍👦 Зробіть її щасливою та придбайте їй прекрасний подарунок на День матері! Ми підготували для вас подарунковий набір для щоденного догляду з органічними продуктами, що подбають про гарний стан шкіри обличчя та тіла.

Гіалуронова кислота утворює на шкірі найтоншу плівку, яка активно вбирає вологу з навколишнього середовища, зберігаючи її в роговому шарі, забезпечує поверхневе зволоження шкіри і одночасно встановлює захисний бар'єр.

Крім гіалуронової кислоти, містить також поліглутамінову кислоту, яка в 5 разів посилює дію гіалурону, для максимального зволоження.

Експрес сироватка навколо очей Hillary Express Eye Serum усуне сліди втоми і почервоніння, підтримає оптимальний гідробаланс епідермісу, підвищить пружність шкіри.
Спільне використання косметичних продуктів дозволить домогтися найкращих результатів і зробить ваш погляд максимально виразним.

Комбінація насиченої та поживної олії жожоба із двома ефірами, що входить до лосьйону, тануть при температурі тіла, ефективно живить шкіру, надаючи їй шовковистості. А розкішний крем для рук та нігтів інтенсивно зволожує, живить та захищає шкіру рук від негативного впливу зовнішніх агресивних чинників.

До набору входять:

Гіалуронова зволожуюча сироватка Hillary Pure Hyaluronic, 30 мл;
Експрес сироватка навколо очей Hillary Express Eye Serum, 10 г;
Зволожувальний лосьйон-бустер для тіла з шовком Hillary Moist Body Silk Lotion, 150 г;
Крем для рук та нігтів з поліпептидами шовку Hillary Hand and Nail Silk Cream, 30 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?