Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Жіночий роликовий дезодорант

149 грн
Описание

Жіночий роликовий дезодорант VIRGIN 84, 50 мл

Опис товару

Жіночий роликовий дезодорант VIRGIN з деревно-орієнтальним ароматом активно захищає від негативних наслідків потовиділення протягом 24 годин та пом’якшує шкіру. Він знешкоджує шкідливі бактерії та блокує неприємний запах. Навіть в період активних фізичних і психологічних навантажень антиперспірант додає впевнені в собі. Висихає відразу після нанесення, не забиває пори і дозволяє шкірі дихати. Не залишає плям на одязі. Підходить для всіх типів шкіри.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Бренд
VIRGIN

Вага
50 мл

Запобіжні заходи
Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення негайно припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Застосування

Для зовнішнього використання наносити на суху та чисту шкіру під пахвами. Уникати нанесення на подразнені або пошкоджені ділянки шкіри.

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Склад (INCI):
Вода, етиловий спирт, хлоргідрат алюмінію, віддушка, PEG-40 гідрогенізована касторова олія, пропіленгліколь, полісорбат-20, гідроксиетилцелюлоза, триетаноламін, циклопентасилоксан, ацетат натрію, ізопропіловий спирт, ліналоол, целюлоза, гексилциннамаль, кумарин, лімонен, евгенол, бензиловий спирт, бензилциннамат, циннамаль, амілциннамаль, анісовий спирт, альфа-ізометил іонон.

Стать
Жінкам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Сухая

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?