Все категории
Добавить товар

Зволожуюча есенція з медом beaumyr для шкіри обличчя та тіла (об'єм 300 мл)

199 грн
Описание

Представляємо вам зволожуючу есенцію для тіла та обличчя з медом від відомого корейського бренду Beaumyr. Цей продукт володіє набором інгредієнтів, які зроблять вашу шкіру сяючою, зволоженою та здоровою.

Зволожуюча есенція має у своєму складі неймовірно корисні, натуральні та “смачні” інгредієнти.

Екстракт меду (Honey Extract). Мед є одним із найдавніших і натуральних зволожуючих компонентів. Він багатий на антиоксиданти і поживні речовини, які глибоко зволожують шкіру і допомагають відновити її природний баланс. Мед незамінний і для нормальної шкіри, покращує її еластичність, дарує чудову гладкість.

У меді міститься цілий ряд важливих для хорошого стану шкіри мікроелементів, такі як калій, магній, марганець, цинк, бор, фосфор та багато інших. Є в меді та вітаміни різних груп, у тому числі А, В та рідкісні РР, H та К. Наявність таких елементів у натуральному меді у великій кількості та пояснює корисні властивості меду для шкіри. Мед також має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та пом'якшує шкіру.

У складі есенції також є гіалуронова кислота, так як вона є королевою зволоження, виробник додав її у склад засобу.
При використанні зволожуючої есенції Beaumyr ви відчуєте, як вона миттєво проникає в шкіру, зволожуючи та живлячи її. Вона пом'якшує та розгладжує шкіру, надаючи їй природне сяйво та пружність. Крім того, завдяки своїм протизапальним властивостям, есенція допомагає знизити подразнення та покращити загальний стан шкіри. Есенція чудово доглядає чутливу шкіру.
Відчуйте турботу та красу, яку приносить цей продукт, і дозвольте вашій шкірі розцвісти у всій своїй натуральній красі!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • 300мл
Назначение: