Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Кокосове масло "для тіла та обличчя" (кокосовое масло для тела)

109 грн
Описание

Тип засобу: Олія
Кілька примірників у наявності

Опис:
Вчені всього світу вже давно довели, що кокосове масло є чудовим зволожуючим, зміцнюючим і антисептичним засобом, що робить його надзвичайно корисним та популярним. Навряд чи є люди, які не чули про те, що кокосове масло дуже корисне. Багато фахівців сфери краси вже широко застосовують його. Велику користь воно приносить і нашому тілу та обличчю. Воно чудово зволожує та насичує шкіру корисними елементами, затримуючи вологу. Воно є чудовим помічником в питаннях Вашої краси та здоров’я. Кокосове масло люди використовували ще у давні часи для підтримки краси та здоров’я. Навіть єгипетська цариця Клеопатра полюбляла використовувати кокосове масло, воно було одним з її улюблених та секретних б’юті засобів. Згодом люди дізнались цей секрет та почали всюди та постійно використовувати його. Пізніше прийшли хімічні складові, які витіснили кокосове масло з повсякденного життя. Але у них дія лише короткотривала у кращому випадку, а у гіршому, взагалі навіть дуже шкідлива. Завдяки великому вмісту ненасичених жирних кислот, кокосове масло має масу корисних властивостей. Міристинова та лауринова кислоти мають протимікробні та протигрибкові властивості, тобто антисептичну дію. Пальмітинова кислота володіє захисними функціями та утримує вологу. Олеїнова кислота підсилює обмін ліпідом, нормалізує водно-жировий бар’єр, вирівнює структуру та підвищує еластичність шкіри, відновлює колагенові волокна, природний антиоксидант. Ліпоєва кислота являється чудовим антиоксидантом та вітамінним засобом. Каприлова та капринова кислоти зупиняють ріст патогенної мікрофлори (грибок, бактерії, віруси), нормалізує PH шкіри та зміцнює клітинний імунітет. Завдяки кокосовому маслу Ваша шкіра стане шовковистою та сяючою. Також кокосове масло має сонцезахисний ефект.

Детальніше про "Користь натурального кокосового масла" читайте на офіційному сайті.

Застосування:
Рекомендується наносити кокосове масло після душу, коли шкіра вже чиста та ще волога, аби затримати частину вологи. Наносити невелику кількість у потрібні місця, бажано по всьому тілу. Підходить для щоденного користування. Чудово підходить для всієї родини.

Застереження:
Індивідуальна непереносимість кокосового масла. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:
Кокосове масло – 100%.

Умови зберігання:
Для правильної та приємної консистенції зберігати в прохолодному та недоступному для прямих сонячних променів місці. При температурі від +5°C до +18°C.

Дата виробництва: знаходиться на упаковці.
Виробник: ФОП Чабан І. С., м. Вінниця.

Детальніше та весь асортимент нашої продукції дивіться на офіційному сайті, котрий легко знайти в гуглі: "чабан косметика". Він буде першим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары