Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Гель-бальзам

199 грн
Описание

Масажний гель-бальзам з кінським каштаном THALIA, 500 мл

Опис товару

Гель-бальзам з екстрактом каштана має протизапальну та охолоджуючу дію. Завдяки активній формулі зменшує больові відчуття, викликані варикозом, зміцнює судини та знімає набряки. Бальзам зменшує біль у зоні шиї, плечей та ніг. Екстракти арніки й розмарину покращують циркуляцію крові в клітинах шкіри, заспокоюють і розслабляють тканини та м’язи.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин

Характеристики

БрендTHALIA

Вага500 мл

Країна виробництваТУРЕЧЧИНА

ЗастосуванняДля зовнішнього використання нанести м'якими масажними рухами на уражену ділянку тіла. Рекомендується використовувати двічі на день.

Запобіжні заходиУникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Тримати подалі від прямих сонячних променів і джерел тепла. Не застосовувати на пошкодженій шкірі та чутливій зоні навколо очей. При виникненні подразнення, свербежу або почервоніння під час нанесення припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Состав (INCI)Вода, етиловий спирт, феноксиетанол, пропіленгліколь, ментол, карбомер, камфора, гліцерин, триетаноламін, етилгексилгліцерин, кофеїн, екстракт кінського каштана, екстракт звіробою, екстракт розмарину лікарського, бензиловий спирт, екстракт квітів гірської арніки, дегідрооцтова кислота, CI 19140 (жовте 5 озеро), CI 42051 (кислотний синій 3).

СтатьУнісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • 500мл
Объем:
500 мл

Похожие товары