Все категории
Добавить товар

Електрична зубна щітка phniti sonic toothbrush + 8 насадок, кейс

1400 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

【Вдосконалена звукова технологія】 Розумна зубна щітка з новітній звуковий технологією забезпечує 40 000 ударів в хвилину і видаляє до 100% бляшок, відбілюючи зуби і покращуючи здоров'я порожнини рота за два тижні.

【8 щіткових головок DuPont і дорожній чохол】 В комплект поставки входять 8 щіткових головок, щоб уникнути частого замовлення нових змінних щіткових головок. Також у комплект входить зручний дорожній чохол. Конструкція USB-зарядки, підтримуюча глобальні напруги. Ніяких проблем з підключенням, коли ви подорожуєте за кордон.

【Головки щіток форми "W"】 Ідеально підходять для зубів, допомагають ретельно видалити зубний наліт у важкодоступних місцях. Нейлонові щетинки DuPont м'які для чутливих зубів і ясен.

【4 режиму і таймер на 2 хвилини】 4 режиму додатково: чистий, м'який, білий, масажний. Вбудований інтелектуальний таймер з інтервалом у 30 секунд, що нагадує вам про перехід до наступного квадранту рота, і всього за 2 хвилини (4 квадранта), що настійно рекомендується професійними стоматологами як правильний спосіб чищення зубів.

【Одній повністю зарядженої зубної щітки вистачає на 45 днів】Ця акумуляторна зубна щітка підтримує 45 днів використання (2 хвилини/2 рази в день) при повній зарядці. ЗАДОВОЛЕННЯ ГАРАНТОВАНЕ: Ми надаємо гарантію на один рік і 180 днів без проблем повертаємо гроші!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?