Все категории
Добавить товар

Ультразвуковий скрабер, уз скраббер

1400 грн
Описание

Ультразвуковий скрабер T-Sonic – ідеальне рішення для підтримки здоров’я та краси шкіри в домашніх умовах.

Шляхом впливу високочастотних ультразвукових імпульсів, УЗ скрабер для обличчя T-Sonic ретельно очищує найглибші забруднення шкіри. Процедури з ним допоможуть назавжди забути про чорні точки, жирний блиск і нерівності шкіри. Видимий результат після першої процедури!

Іонний ультразвуковий скрабер T-Sonic має комплексний вплив на шкіру:

✅ Інтенсивний пілінг. Усунення відмерлих частинок прискорює регенерацію шкіри, оновлює епідерміс, коригує дрібні зморшки, надає шкірі гладкого і сяючого вигляду.

✅ Глибоке очищення. Очищення пір від чорних точок та усунення зайвого шкірного сала допомагає звузити пори, вирівняти рельєф шкіри, зменшити висипання та запобігти появі запалень.

✅ Іонофорез. Допомагає активним речовинам із сироваток та кремів проникати глибоко в дерму для максимальної абсорбції та кращого ефекту.

✅️LED-терапія синім світлом. Скрабер доповнений світлодіодом, який випромінює синє світло (довжина хвилі 430 нм) для зменшення та запобігання запалень. Синє світло має протизапальні, заспокійливі і дуже потужні антибактеріальні властивості. Відмінно підходить для проблемної шкіри – зменшує висипання, запобігає появі бактеріальних інфекцій.

ℹ️При покупці апарату надаємо 20% знижки на косметику Jiv'e #jive_cosmeticℹ️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары