Все категории
Добавить товар

Відеоняня, камера відеонагляду nooie ipc007

1100 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип обладнання: Камери відеоспостереження

Кілька примірників у наявності

Смарт-IP-камера Nooie IPC007 дозволяє дистанційно дивитись за вашою дитиною, деб ви небули, а також контролювати ваш будинок, коли виявляється будь-який рух, завдяки підтримці двостороннього домофона. Поставляється з нічним баченням.

РОЗШИРЕНИЙ 1080P FULL HD NIGHT VISION - Потокове потокове передавання 1080P Full HD допомагає контролювати ваш будинок та дитину з будь-якого місця в режимі реального часу за допомогою мобільного пристрою. Завдяки вбудованим 850-нм інфрачервоним світлодіодам ви можете чітко бачити все в темряві без перешкод.

ДВОСТОЙНИЙ АУДІО - оснащений високочутливим та протишумовим мікрофоном та динаміком для чітких двосторонніх аудіорозмов, Nooie Indoor Cam дозволяє вам швидко відповісти, щоб заспокоїти плачучу дитину, членів сім'ї, друзів і навіть зловмисників. Це також працює з Alexa, ви можете попросити Alexa показати вашу кімнату або де-небудь ще, де є камера Nooie.

РОЗУМНЕ ВИЗНАЧЕННЯ - може автоматично записувати відеокліп при виявленні руху, дитячого плачу або ненормального звуку. Тим часом сповіщення будуть негайно надіслані на ваш телефон для забезпечення безпеки будинку.

ГИБКІ ШЛЯХИ ЗБЕРІГАННЯ - Він підтримує до SD-карти класу 6 microSD (4-128G) та хмарного сховища. Без обмежень для зберігання, хмара збереже великі відеозаписи та захистить їх від втрат та пошкоджень. Ви більше не будете турбуватися про втрату даних.

ВІДМІННИЙ ДОСВІД КОРИСТУВАЧА - Встановлення та налаштування настільки прості. Його можна легко встановити на стіні, стелі або столі. За допомогою програми "Nooie" ви можете ділитися відео з членами сім'ї, щоб усі могли мати доступ до його прямої трансляції та відеозаписів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары