Все категории
Добавить товар

Органічний дитячий твердий гель для душу 2в1 officina naturae, baby solid co.so, 50 г

370 грн
Описание

Органічний дитячий твердий шампунь 2в1 Officina Naturae - це одночасно твердий гель для душу та твердий шампунь в одному продукті.

Створено спеціально для ніжної шкіри малюка.

Він такий делікатний, тому що до його складу входять екстракти органічного вівса та календули. Ви відчуєте, як волосся вашої дитини стане м'якшим, а його шкіра — більш гладкою і захищеною.

Дитячий гель для душу CO.SO виробляється з любов'ю: серед інгредієнтів, відібраних для цього дитячого гелю для душу, немає консервантів, барвників та ароматизаторів, що містять алергени. Екстракт вівса є заспокійливим і походить з органічного землеробства, як і всі інгредієнтів.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ ПРОДУКТ

Дитячий гель Baby Solid CO.SO. підходить для дітей віком від 6 місяців. Підходить для щоденного використання. Пропустіть тверде серце між руками, змочуючи його, щоб утворилася м'яка піна. Помасажуйте шкіру та волосся дитини, а потім ретельно змийте, уникаючи попадання в очі.

Його зручно зберігати у ванній, і він легко сохне, тому що його можна повісити завдяки м'якому прядив'яному шнуру, але його також зручно брати з собою куди завгодно.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

- Екстракт органічного вівса: заспокоює шкіру.
- Екстракт календули: заспокоює та пом'якшує.

ЗРОБЛЕНО В ІТАЛІЇ

БЕЗ ПЛАСТИКА

СЕРТИФІКАТИ: ICEA, ZERO WASTE, Vegan, NICKEL TESTED, BIO Sostenibile, Cosmos Natural, Cosmos Organic.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары