Все категории
Добавить товар

Універсальний дитячий шампунь-гель для купання moday strawberry baby shampoo з...

291 грн
Описание

Універсальний дитячий шампунь-гель для купання MODAY Strawberry Baby Shampoo з екстрактом полуниці, ромашки та ехінацеї 250 мл

"Ласкавий дотик зірок: Універсальний шампунь-гель для миття волосся та тіла"

Наш універсальний засіб для миття волосся та тіла спеціально розроблений для дітей (малюків), які завжди в центрі уваги.

Завдяки натуральним і безпечним інгредієнтам, він ніжно доглядає за чутливою шкірою вашої дитини, залишаючи її чистою, зволоженою та гладенькою.

Додавши екстракти ромашки та ехінацеї, гель заспокоює, має імуностимулюючі властивості, а також сприяє зменшенню запалень.

Засіб має нейтральний pH-баланс, спеціально налаштований для дитячої шкіри, і не містить шкідливих речовин, таких як парабени, фталати, сульфати та штучні кольори.

Грайливий ягідний аромат стиглої полуниці та суцвіть ехінацеї підніме настрій вашої дитини, а м'яка текстура з легкістю створе повітряну піну, що допоможе вам зробити кожне купання справжньою літньою пригодою.

Однією з відмінностей нашого шампуню є Актив Biolin Р (пребіотики).

Пребіотики - це корисні речовини, які сприяють збереженню та підтримці здорової мікрофлори шкіри.
Вони мають позитивний вплив на ніжну шкіру дитини.

Ось як вони працюють:

Збалансована мікрофлора шкіри: допомагають регулювати природний баланс мікроорганізмів на шкірі. Вони підтримують рост корисних бактерій, які допомагають захищати шкіру від шкідливих мікробів та запобігають появі роздратування та запалень.
Заспокійливі властивості: допомагають зняти свербіж, подразнення та почервоніння, що особливо важливо для чутливої дитячої шкіри.
Підтримка природного бар'єру шкіри: сприяють зміцненню природного бар'єру шкіри, що допомагає зберігати вологу та захищати шкіру від втрати вологи. Це особливо важливо для дитячої шкіри, яка є більш чутливою та схильною до сухості.

🌺Відправка з оптового складу
🌺Відправка Укр поштою та новою поштою
🌺 Безпечна оплата
🌺 Накладний платіж по передплаті 150 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • 250мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?