Все категории
Добавить товар

Дитячий шампунь

46 грн с 07 Май - добавляйте в избранное

65 грн
Описание

1️⃣👶Лінія косметичних засобів відомого українського виробника натуральної продукції Bioton Cosmetics розроблена спеціально для дітей із турботою про їхнє здоров'я. Шампунь для волосся «Біотошка» має м'яку формулу, яка базується на цілющій силі аптечної ромашки. Засіб розрахований на малюків віком від трьох років, тому не містить шкідливих для їхнього здоров'я компонентів.

Екстракт ромашки сприяє кращому розчісуванню волосся та не дає йому заплутуватися, а також зволожує шкіру голови. Bioton Cosmetics Hair Shampoo навіть при випадковому потраплянні в очі не викликає їхнього подразнення й неприємних відчуттів. Більше жодних сліз під час купання! Дитина з задоволенням погодиться на миття голови запашним шампунем «Біотошка».

2️⃣👶Дитячий шампунь для волосся «Мальвіна» не містить агресивних компонентів, тому не сушить ні шкіру голови, ні локони дитини.

До складу косметичного засобу як основний компонент входить лікувальний екстракт череди, відомий потужними протизапальними та загоювальними властивостями. Він також допомагає зняти напругу та має заспокійливу дію. Bioton Cosmetics Hair Shampoo — чудовий вибір для купання дитини віком від трьох років!

3️⃣👶Дитячий шампунь з козячим молоком 3+ 250 мл дбайливо очищає,пом’якшує волосся, знімає роздратування шкіри голови,не подразнює очі. М’який шампунь з козячим молоком ідеально підходить для турботливого та дбайливого догляду за тонким і ніжним волоссячком дитини. Натуральний екстракт козячого молока заспокоює запалення, живить і зволожує волосся, надає йому шовковистості та блиску.

Об'єм 250 мл
__________________________
Виробник Україна🇺🇦

🏷️ціна 65 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • 250мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?