+3
В наявності1 шт
Коптильня горячего копчения (міні 2 мм)
1430 грн
Опис
Коптильня Мала з гідрозакривом для гарячого копчення. Виготовлена з холоднокатаної сталі завтовшки 2 мм, двоярусна. Складається з коробки коптильні, піддона для збирання жиру та двох сіток для укладання продуктів. Габаритні розміри: довжина 350 мм. ширина 255 мм. висота 270 мм. Розміри коптильної камери: довжина 300 мм. ширина 200 мм. висота 220 мм. Розове завантаження продуктів — 3-4 кг. Вага коптильні — 7 кг. За допомогою біметалевого термометра для копчення Ви повністю регулюватимете процес копчення, що мінімізує можливість помилки. Термометр – 240 грн. Тріска в асортименті Спеціально підготовлена очищена тріска для копчення в асортименті з листяних і фруктових порід дерев. Тріска з вільхи підходить для копчення риби, м'яса, птиці, сала, сиру, по суті — універсальна. Букова та дубова — для копчення м'ясо ковбасних виробів, сала, реберців або сиру. Суміш з вільхової та букової тріски використовують під час копчення м'яса, птиці, сала, реберців. Тріска з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів і горіхів. З яблуні — для копчення сала, баликів, а також овочів, фруктів і морепродуктів. Асортимент тріски: 50грн./кг. - вільха (фасування по 1 кг); - бук (фасування по 1 кг); - дуб (фасування по 1 кг); - мікс (50% вільха/50% бук; фасування по 1 кг); 100грн./кг. - яблуня (фасування по 0,5 кг); - черешня (фасовка по 0,5 кг)
Стан:
Новий
Колір:
- Різнокольоровий
Категорії:
Тип копчення
Призначення