-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo+3
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата

В наявності1 шт

Коптильня гарячого копчення (сере сьогодні 1.5 мм)

1085 грн

Опис

Коптильня Середня 1,5 мм із гідрозакривом для гарячого копчення. Виготовлена з холоднокатаної сталі завтовшки 1,5 мм, двоярусна. Складається з коробки коптильні, піддона для збирання жиру та двох сіток для укладання продуктів. Кришка коптильні виготовлена у формі будиночка для того, щоб конденсат, який буде накопичуватися нагорі під час копчення, не капал на продукти — він стікатиме з боків. Габаритні розміри: довжина 490 мм. ширина 300 мм. висота 300 мм. Розміри коптильної камери: довжина 440 мм. ширина 250 мм. висота 250 мм. Розове завантаження продуктів — 5-6 кг. Вага коптильні — 10 кг. За допомогою біметалевого термометра для копчення Ви повністю регулюватимете процес копчення, що мінімізує можливість помилки. Тріска в асортименті Спеціально підготовлена очищена тріска для копчення в асортименті з листяних і фруктових порід дерев. Тріска з вільхи підходить для копчення риби, м'яса, птиці, сала, сиру, по суті — універсальна. Букова та дубова — для копчення м'ясо ковбасних виробів, сала, реберців або сиру. Суміш з вільхової та букової тріски використовують під час копчення м'яса, птиці, сала, реберців. Тріска з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів і горіхів. З яблуні — для копчення сала, баликів, а також овочів, фруктів і морепродуктів. Асортимент тріски: 50грн./кг. - вільха (фасування по 1 кг); - бук (фасування по 1 кг); - дуб (фасування по 1 кг); - мікс (50% вільха/50% бук; фасування по 1 кг); 100грн./кг. - яблуня (фасування по 0,5 кг); - черешня (фасовка по 0,5 кг)

Поділитися: