-
Всі категорії
|
Product photo
  • Безпечна оплата

В наявності10 шт

Препарат еко-фунгіцид effect універсальний 20 г тм біохімсервіс

25 грн

Опис

Опис Биохим-сервис Біофунгицид Effect універсальний, 20г (02847) Біофунгіцид Effect – це універсальний препарат, призначений для обробки садів, виноградників і городів з метою профілактики та лікування грибкових і бактеріальних захворювань рослин, одночасно служить для азотистої і фосфорної підживлення рослин. Біологічний метод боротьби з паразитами та шкідниками рослин заснований на існуючій в природі боротьбі між деякими мікроорганізмами, що живуть у грунті або на рослинах. Корисні бактерії (Azotobacter vinelandii, Bacillus subtilis), що входять до складу біофунгіцид Effect, є природними ворогами широкого спектру грибкових і бактеріальних захворювань: парші, зів’янення, чорної ніжки, фітофторозу, пліснявіння насіння, кореневих гнилей, гнилей сходів, борошнистої роси, бурої іржі, курній головні, пухирчастої сажки, альтернаріозу, ризоктоніозу, фузаріозу, септоріозу та багатьох інших. Властивості: - захистити рослини від хвороб безпечно для рослин і себе; - збільшити врожайність до 30%; - поліпшити розвиток рослин; - збільшити родючість грунту; - отримати екологічно чистий урожай. Принцип дії: Мікроорганізми Bacillus subtilis харчуються грибними спорами які викликають захворювання рослин. Бактерії Azotobacter vinelandii переробляють загиблих шкідників, збагачуючи при цьому грунт такими корисними для рослин мікроелементами, як: нікотинова і пантотенова кислоти, біотин, гетероауксин, азот, фосфор. В результаті життєдіяльності колоній даних бактерій рослини набувають імунітету до різних хвороб, збільшується стійкість рослин до заморозків і посухи, продовжується термін зберігання овочів і фруктів. Використання та дозування. 1. Обробка картоплі: Передпосівна обробка клубенів (0,5 л на 20 кг) - 20 г/л води. Обприскування в період вегетації через 10-15 днів (5л/50 м.кв) - 20 г/10 л води. 2. Обробка капусти: Передпосівна обробка насіння на 1-2 год (100-150 мл на 100 г насіння) - 1,5 г /л води 3. Обробка томатів, перцю, бакл

Поділитися: