Все категории
Добавить товар

Засіб для чищення плит та духовок

590 грн -17% 490 грн
Описание

Эрсаг 114 антижир эко растворитель концентрат для очистки от жирных пятен на кухне.
Спеціальний розчинник олії. Є очисним засобом, спеціально розробленим для видалення олійних і жирних плям на Вашій кухні.

Антижир прекрасно справляється з будь-яким забрудненням, видаляє навіть застарілий бруд. Легко очищає від жиру духовки, плити та мікрохвильові печі, поверхні з кахлю, мийки, каструлі, сковорідки тощо. Крім того, Антижир успішно справляється з плямами на одязі, зокрема й застарілими, й може врятувати Ваші улюблені речі.

Під час чищення Антижир не залишає слідів, подряпин або розводів. За допомогою Антижира Ваша кухня буде бездоганно чистою.

Антижир — це концентрат, виготовлений на рослинному екстракті мильних горіхів. У його складі немає хімікатів, тваринних жирів і спиртів, які можуть завдати шкоди природі та здоров'ю людини.

Під час першого застосування не розбавляйте Антижир (розчинник плям). Згодом розбавляйте 1:1 або 1:3 залежно від ступеня забруднення. Рекомендуємо змивати теплою водою та використовувати суху чисту, не ворсисту тканину для висушування.

Склад: вода, рита (мильний горіх), менш ніж 5% активна речовина новатонік, парфуми (цитраль, евгенол, гераніол, ліналоол, цитронелол, лимонен.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
Продавец
love12122012
ShopCosmeticUA
Супер-продавец
Днепр
70% выполненных заказов
Была

Похожие товары