Все категории
Добавить товар

Картина «бабки», 20х30

420 грн
Описание

Продам картину «Бабки». Олія/акріл, грунтований картон, мастихін. Розмір 20х30 см.

Картина на грунтованному картоні, можна додати рамку або просто поставити на комод чи декоративну підставку. На картині зображені літній сюжет із бабками, дуже тепла та сонячна картина, із перламутровими фарбами, які відблискують на сонці.

Картини написані з великою любов'ю до живопису моєю мамою — це її фанатичне хобі. Вдень у звичайному житті вона працює бухгалтером, а з настанням темноти перетворюється у художницю ) Мама усе життя вміла та любила малювати, але тільки в останні роки активно згадала про своє захоплення. Якщо вам важлива «аура» автора, то у цьому випадку картини заряджені позитивною енергією максимально, адже мама любить кожну свою картину і її мрія — щоб вони приносили людям радість так само, як і їй під час їх створення.

Частина грошей з продажу кожної картини піде на допомогу нашим героїчним ЗСУ.

Я завжди намагаюсь відповідати оперативно та доброзичливо, тому якщо у вас виникнуть питання — сміливо пишіть.
Доставка: Картини ми в основному відправляємо Новою Поштою по повній передплаті (Монобанк/Приват) або з накладеним платежем при отриманні, або з Шафа-оплатою. Але можемо обговорити і інші варіанті. Відправлення з Київської області. Доставка відбувається за рахунок покупця. Картини прошу оглядати на відділенні при отриманні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
friends-tv
Dyvo Art
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары