Все категории
Добавить товар

Килим lotus home aglaya на обидва боки

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим lotus home - aglaya на обидва боки, натуральна бавовна з бахромою
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Звертаю вашу увагу на натуральні складники виробу та зазначену щільність виробу, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Натуральний матеріал при виготовленні килима передбачає багато ручної праці при виробництві. І це дозволяє зробити виріб високої якості. Адже бавовна збирається руками, потім проводиться спеціальна обробка, виготовлення пряжі. І вже потім тчуть килим. Весь цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, що поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу якість.

Великим плюсом при придбанні килима з бавовни є натуральний матеріал. Який не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легко доглядати. Досить пилососити його пару раз на тиждень. І пару раз в рік проводити більш глибоку чистку.

Вони не важкі, тому їх зручно переносити, перевозити. Якщо в будинку часто переставляють меблі або змінюють інтер’єр, то такий килим легко перекладати. Також важливою перевагою є те, що виріб дуже ніжне на дотик, вона добре сприймається дітьми.

Упакований у плівку ПВХ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары