Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Килим lotus home аntony

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим двобічний натуральний бавовняний з бахромою.

Килим lotus home - аntony
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Акцентую Вашу увагу на натуральні складники виробу та зазначену високу щільність, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Натуральний матеріал при виготовленні передбачає ручну працю. І це дозволяє зробити виріб високої якості. Бавовна збирається руками, потім проводиться заводська обробка, та виготовлення пряжі. І вже пізніше килим тчуть. Весь цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, що поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу якість.

Великим плюсом килима є бавовняний матеріал, він не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легко доглядати, достатньо пилососити його пару раз на тиждень та кілька разів на рік проводити більш глибоку чистку.

Килим не важкий, його зручно переносити або перевозити. Якщо в будинку задумали пересунути меблі або змінити інтер’єр, то цей килим легко перекладати або перевертати. Також перевагою є те, що виріб дуже ніжний на дотик, він добре сприймається дітьми.

Упаковка - плівку ПВХ. Приїхав з Туреччини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары