Все категории
Добавить товар

Килим lotus home irena

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим з натуральної бавовни з бахромою - іrena.

Килим lotus home - irena
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Акцентую Вашм натуральні складники виробу та зазначену виробником високу щільність, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Натуральний матеріал для виготовлення передбачає багато ручної праці, адже саме це дозволяє робити виріби високої якості. Бавовна збирається руками, пізніше проводиться спеціальна обробка та виготовлення пряжі. І вже потім килим тчуть. Цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, які поєднують в собі натуральність матеріалу, і особливу якість.

Неймовірним плюсом килима є матеріал, він не викличе алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легко доглядати, досить пройтись пилососом кілька разів на тиждень, та кілька разів на рік провоести більш глибоку чистку.

Килим не важкий, його зручно перенести та перевезти. Потім часом у будинку стається перестановка меблів, зміна інтер’єуру, тому з таким килимом це легко, його перекласти або перевенути не складе труду. Також важливою перевагою є те, що виріб ніжний на дотик, він добре сприймється дитиною.

Пакування плівка ПВХ. Виріб з Туреччини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары