Все категории
Добавить товар

Килим lotus home ruth

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим з натуральної бавовни з бахромою на два боки.

Килим lotus home - ruth
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Пропоную килим на натуральних складниках та акцетную Вашу увагу на зазначену виробником високу щільність, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Натуральний матеріал для виготовленні передбачає багато ручної праці. Саме це дозволяє робити виріби високої якості. Бавовна збирається руками, згодом проводиться спеціальна обробка та виготовлення пряжі. І вже потім килим тчуть. Цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, що поєднують у собі і натуральні матеріали, і вишукану якість.

Неймовірною перевагою килима є матеріал адже він не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легше доглядати, досить пилососити його декілька разів на тиждень та провести більш глибоку чистку кілька разів на рік.

Килим не важкий, його зручно переносити, перевертати та перевезти. Часом у будинку стається маневрування з меблями або зміна інтер’єур, тому з таким килимом це легко, перекласти або перевенути не складе труду. Також важливою перевагою є те, що виріб дуже ніжний на дотик, він добре сприймється дітьми.

Виріб з Туреччини. Упакований у плівкою ПВХ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары