Все категории
Добавить товар

Килим lotus home sinon

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим з натуральної бавовни з бахромою двобічний.

Килим lotus home - sinon
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Натуральні складники виробу та зазначена від виробника висока щільність, адже переважною популярністю для сучасних інтер’єрів користуються натуральні бавовняні килими.

Натуральний матеріал при виготовленні передбачає багато ручної праці, тому це дозволяє робити виріби високої якості. Бавовна збирається руками, пізніше проводиться спеціальна обробка, та виготовлення пряжі. І вже потім килим тчуть. Цей складний виробничий процес дозволяє створювати унікальні вироби, які поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу якість та візерунок.

Неймовірним плюсом килима є натуральній матеріал, він гіпоаллергеннийї та підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легко доглядати, - пилососити декілька разів на тиждень та кілька разів на рік провести більш глибше очищення.

Килим не важкий, тому його легко та зручно перенести або транспортувати. Часом у будинку трапляється маневрування з меблями або зміна інтер’єру, тму з таким килимом це легко, перекласти або перевенути не складе труду. Також важливою перевагою є саме те, що виріб дуже ніжний на дотик, він добре сприймється малечою.

Упакований у плівку ПВХ, доставлено з Туреччини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары