Все категории
Добавить товар

Подушка comfort standart+ с молнией тм ideia 50х70 см білий

310 грн
Описание

Колекція Comfort розроблена українською текстильною фабрикою «Текстиль-2000». Призначена зробити доступним комфорт нічного відпочинку кожному українцю. Подушка Comfort Standart + – доказ успіху цього починання.

Подушка Comfort Standart + – якісний та не дорогий виріб, який гарантуватиме комфортний сон. Виготовляється з міцних, приємних на вигляд і дотик, недорогих матеріалів. Пропонується в широкому розмірному ряді – від 40х60 до 70х70.

Подушка Comfort Standart + характеризується красою дизайну, зручністю конструкції, простотою підтримки первозданної чистоти та естетики. Вона виконана з сучасних антиалергенних матеріалів. Не вбирає бруд, запахи й піт. Гарантує природний для людини рівень вентиляції.

Чохол подушки Comfort Standart + підсилено декоративним вистебом. Виготовляється з мікрофібри – білого або молочного кольору. Це приємний на вигляд і дотик, надійний матеріал. Наповнювачем виступає волокно, що складається з силіконізованих поліефірних кульок. Даний матеріал є м’яким і пружним. Зберігає свої властивості при пранні. Не вбирає вологу, піт, бруд, запахи. Пропускає повітря – необхідне для відводу зайвого тепла і вологи від обличчя сплячої людини.

Подушка Comfort Standart + – зразок якості та доступності колекції Comfort. Вона оснащена застібкою-блискавкою. Що дозволяє регулювати її висоту і щільність та добирати наповнювач у разі потреби. Вона виконана з сучасних, недорогих матеріалів – повноцінних замінників натуральних аналогів. Вона виготовляється на новітньому високопродуктивному обладнанні та має всі переваги виробів з натуральних тканин і наповнювачів, але позбавлена ??їхніх недоліків.

Переваги:
Доступність. Подушка Comfort Standart + оптимально об`єднує параметри комфорту, естетики, доступності та надійності. Це красивий та не дорогий виріб, який буде виступати гарантом комфортного сну.

Зручність. Подушка Comfort Standart + виконана з сучасних матеріалів – здатних на машинне прання. Вона не втрачає своїх властивостей при пранні в машинці-автоматі. Швидко сохне в природних умовах. Не вбирає запахи. Її висота і щільність піддається регулюванню.

Безпека. Подушка Comfort Standart + добре захищена від більшості видів забруднення. Вона не може стати середовищем існування шкідливої мікрофлори. Не здатна викликати алергічну реакцію. Її безпека підтверджена сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50x70
Материал:
Микрофибра
Размер:
50 x 70 см

Похожие товары