Все категории
Добавить товар

Портативна лампа usb для читання в ліжку з дисплеєм

400 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип лампи: LED
Тип: Настільні лампи

Універсальний сумісний РК-екран
РК-екран показує поточний заряд батареї, стан входу та виходу, більше не потрібно гадати, чи потрібно заряджати його чи ні. Він також відображає час, який може нагадати вам, коли настав час зробити перерву.

3 кольори та 3 налаштування яскравості
На відміну від інших ламп для читання, наша маленька лампа для книжок має 3 режими читання та 3 рівні яскравості. Ви можете вибрати найкращу підходящу яскравість, яка може захистити ваші очі та ефективно запобігти напрузі очей. Цей книжковий світильник достатньо яскравий, щоб побачити всю сторінку, але не настільки яскравий, щоб заважати іншим у кімнаті. Немає мерехтливого чи різкого світла, тому він розроблений спеціально для читання пізно ввечері.

Перезаряджуваний USB і довговічний
Цей перезаряджуваний книжковий світильник має вбудований USB і не потребує додаткових кабелів, сумісний з будь-якими портами USB на вашому ноутбуці, мобільним адаптером, блоком живлення або розеткою USB для підзарядки. Лампа для читання також має вбудований акумулятор ємністю 300 мАг, що забезпечує 8–60 годин читання (залежно від налаштування яскравості).

Гнучкий і портативний дизайн
Затискач на лампі можна відкрити на 120°, тому її можна прикріпити до різноманітних поверхонь. Головку лампи можна повертати вліво, вправо та вниз під кутами 90°, 90° та 45° відповідно, щоб ви могли направити світло саме туди, куди вам потрібно. Це лише 1,34 унції (38 г), маленький і легкий, який можна портувати для читання під час кемпінгу, подорожі в автомобілях, поїздах або літаках.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?