Все категории
Добавить товар

Нічник із датчиком руху led наунітаз світильник

155 грн
Описание

Тип лампи: LED
Тип цоколя: Немає цоколя
Тип: Настельні світильники

Нічник із датчиком руху "Нічний снайпер"

Незвичайний винахід — LED-підсвітка для унітаза (IllumiBowl) — дуже зручно, якщо можливість ввімкнути світло в туалеті обмежена. Підсвітка обладнана датчиком руху, тому ввімкнеться тільки за потреби, світитиметься приблизно 2 хвилин.

Пристрій легко кріпиться на будь-який тип туалетного сидіння завдяки металевій ручці, що гнутиметься. Білий колір універсальний для будь-якої сантехніки, тому Ви комфортно можете вписати пристрій у дизайн ванної кімнати.

Вмикання підсвітки відбувається у разі наближення людини на 2-3 метри. За допомогою кнопки можна змінювати колір підсвітки. В автоматичному режимі кольори плавно змінюються за кожні 4 секунди. Усього в арсеналі пристрою 8 варіантів кольорів.

Корисно для
дітей
Під час входу у ванну підсвітка активується, у такий спосіб запобігаючи ходінню в темряві та падінню малюків. Також під час контакту дитини з унітазом на її ручки не потраплять бактерії.

Корисно для
літніх людей
Часте перебування у ванну кімнату вночі для літніх людей це звичайне явище, з цією підсвіткою можна не вмикати світло, оскільки її лампа здатна освітити приміщення до 20 кв. м.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
gyzan
gyzan
Черновцы (Черновицкая обл.)
67% выполненных заказов
Была

Похожие товары