Все категории
Добавить товар

Модульний комплект світлодіодних ламп для кухні з датчиком руху

950 грн
Описание

Тип: Точечні ліхтарики

Безконтактний датчик: світлова стрічка використовує безконтактний сенсорний перемикач. Коли ви працюєте на кухні, вам не доведеться турбуватися про те, що світлова панель забрудниться.

Живлення: Живлення від 220v, без USB, без батареї, пропонуємо головку живлення, не потрібно купувати батарею і не потрібно заряджати світлову стрічку, дуже зручно у використанні.

Будь-який датчик положення: у нас є 3 світлові смуги по 30 см кожна, загальна довжина 90 см, одна з датчиком + дві звичайні, і світлову смугу з датчиком можна розмістити в будь-якому положенні, посередині або на обох кінцях, це зручніше у використанні, а світла достатньо для освітлення вашої кухні.

Ультратонкий дизайн: розмір нашої індивідуальної світлової стрічки становить 300 мм х 35 мм х 6,2 мм, після встановлення ви робите свою кухню красивішою, теплішою та світлішою.

Легко встановити. Ви можете вибрати між двома методами встановлення: ви можете використовувати клей 3M, щоб приклеїти світлову стрічку безпосередньо; або ви можете просвердлити отвори на плоскій поверхні та встановити світлову панель за допомогою гвинтів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары