- Безпечна оплата
В наявності1 шт
Хліб з цільнозернової муки жорнового момолу
30 грн
Опис
Українські жорнові традиції знайшли своє відродження в Пекарні на Житомирщині, яка започаткувала власне виготовлення корисного борошна на жорновому млині та нову лінійку хлібних виробів на ній. Цільнозернове борошно містить у своєму складі оболонки та зародки (найкорисніші частини злаків), а отже - воно цінніше й поживніше. Пшеничне цільнозернове борошно характеризується ніжно-кремовим кольором і хлібним ароматом, така мука зберігає всі компоненти зерна, закладені в нього природою. Пекарня виготовляє власну цільнозернову муку з добірної пшениці на жорновому крафтовому млині фірми The Miller, який використовує натуральний граніт, завдяки чому зерно оброблюється лише раз, не перегрівається, не вбирає токсичні речовини та головне -- зберігає унікальні властивості. Просіювальна машина просіває цілозернове борошно прямо з-під млина, а також дає можливість отримувати нові види продуктів завдяки комбінації сит, одночасно очищаючи продукт від небажаних домішок. Жорнове пшеничне борошно призначене для приготування смачного та здорового хліба, домашньої випічки, макаронних та кулінарних виробів. Цілісність таких зерен не тільки збагачує смак, але й зберігає велику кількість користі. Зокрема у цільнозерновому борошні чимало клітковини, котра уповільнює травлення і краще втамовує голод (тобто сприяє відчуттю ситості та вберігає від переїдань, допомагає підтримувати здорову вагу), знижує рівень поганого холестерину, дає постійний потік енергії впродовж дня, знижує артеріальний тиск та має чимало інших переваг для здоров'я. Чимало досліджень показують, що дієти з високим вмістом клітковини знижують ризики інсульту, цукрового діабету, раку кишківника та хвороб серця.
Стан:
Новий
Колір:
- Різнокольоровий
Категорії: