-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата
  • Безкоштовна доставка SMART

В наявності1 шт

Набір «аллегро» для фондю з 4 виделками tupperware (оригінал) тапервер

Tupperware

699 грн

Опис

Стильне та функціональне рішення для інтер'єру вашої кухні. Переваги Можливості та переваги використання Набору "Алегро" для шоколадного фондю: • Ергономічні ручки для зручного захоплення. • Вставка об'ємом 540 мл (270 мл кожне відділення) дозволяє розтопити до 500 г шоколаду (250 г у кожному відділенні). Ідеальний обсяг для фондю на 8 осіб. • Два відділення дозволяють розтопити два види шоколаду одночасно (наприклад, білого, молочного, темного). Виберіть ідеальне поєднання на будь-який смак. • Простір між двома відділеннями забезпечує оптимальне розподілення тепла для рівномірного розтоплення, а також підтримування температури протягом тривалого часу. • Два отвори для виходу пари під час процесу плавлення розміщуються на безпечній від рук відстані. • Система «водяної лазні» працює шляхом нагрівання води під впливом мікрохвиль, при цьому розтоплюючи шоколад. • Система «в один клік» для швидкого, надійного та в той же час безпечного кріплення. • Основа об'ємом 1 л має рівень, до якого необхідно наливати воду (350 мл), щоб розтопити шоколад. • Інструкцію з правильного використання виробу нанесено на стінку вставки. • До набору «Аллегро» входять 4 виделки для індивідуального використання на кожного члена сім'ї або для друзів. • Кожна виделка має виступ-«гачок», завдяки якому зручно повісити виделку на борт чаші, якщо ви захочете зробити «перерву». • Виделка з двома зазубреними кінцями ідеально підходить для того, щоб продукт почепити, занурити в шоколад і перенести. • Ідеальне доповнення до набору Алегро для фондю. • Компактне зберігання виделок при розміщенні їх між основою та вставкою. • Наповнюйте воду до рівня (не більше 350 мл). • Завжди використовуйте лише холодну воду або кімнатну температуру. • Закріпіть вставку з основою, поєднавши виступи на вставці з отворами в основі. Натисніть по обидва боки до клацання. • Поламайте шоколад на дрібні шматочки у відділення вставки (не менше 50 г у кожне відділення та не більше 250 г у кожне відділення). • За бажанням використовуйте 2 види шоколаду. • Не додавайте вершкове масло, вершки або будь-який інший продукт, що містить жир, у воду або в шоколад. • Поставте в мікрохвильову піч (600 Вт) на потрібний час з урахуванням кількості шоколаду. • Ніколи не нагрівайте більше 5 хвилин. • Перед подачею дайте настоятися в мікрохвильовій печі протягом 1-2 хвилин для розподілу тепла • Після приготування акуратно перемішайте масу силіконовим скребком до однорідної консистенції. Технічна інформація Не використовуйте гострі та ріжучі кухонні прилади, щоб уникнути появи подряпин. Вироби можна мити в посудомийній машині.

Поділитися: