-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo+3
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата
  • Зроблено в Україні
  • Безкоштовна доставка SMART

Резерв1 шт

Вінтажна металева форма для випікання печива "асорті" на газу або вогні+подарунок

460 грн

Опис

Форма для випікання печива «Асорті"- це кухонний аксесуар для випікання печива, який був дуже популярним на території Радянського союзу в минулому 20 столітті. Цей пристрій дозволяє випікати одночасно 7 шт печива різної форми. Випікати печиво можна не лише на газовій плиті на своїй кухні, а навіть під час пікніка на відкритому вогнищі на природі. Матеріал: безпечний харчовий алюміній. Тип форми: кругла. Призначення форми: для печива. Стан: новий. Характеристики форми для випікання печива "Асорті": Висота 2см ( дюймів). Діаметр 15,5см (6.10 дюймів). Загальна довжина 39см (15.35 дюймів). Довжина ручки 22см (8.66 дюймів). Вага: approximately 720 g ≈ 1.59 фунта (lbs) Країна виробник: Україна. Форма для випікання печива складається з двох з'єднаних між собою частин. Для більш комфортного використання є зручні дерев'яні ручки. Спосіб приготування: Змастіть форму олією, покладіть трохи тіста в кожну комірку та випікайте до золотисто-коричневого кольору. Остудіть, вирівняйте краї. Наповніть половинки начинкою, з'єднайте. Отримані об'ємні тістечка можна наповнити різноманітними начинками: ягідними, шоколадними, сирними, а також варенням, збитими вершками, горіховою, вершковим маслом, ванільним кремом, пудингом, медом, згущеним молоком. Рецепт тіста (це один з варіантів. В інтернеті можна знайти багато інших рецептів, які підходять для цієї форми): 4 яйця, 200 г сметани, 250 г маргарину (можна замінити вершковим маслом або намазкою), 250 г цукру, 100 г кукурудзяного крохмалю, 0,5 чайної ложки солі, 0,5 чайної ложки харчової соди, 10 г ванільного цукру, 350 г пшеничного борошна. Змішайте разом яйця, цукор, ванільний цукор. Потім додайте сметану та харчову соду. Ретельно все перемішайте та влийте розтоплений та охолоджений маргарин (або вершкове масло). Знову перемішайте та всипте крохмаль. Перемішайте та додайте борошно. У вас має вийти напіврідке тісто (консистенції густої сметани). Форму потрібно змастити олією та заповнити тістом лише з одного боку. Тісто підніметься під час випікання та заповнить обидві половини. Закрийте форму та випікайте на газовій плиті по 2-3 хвилини з кожного боку (до золотисто-коричневого кольору). Цей рецепт допоможе вам відтворити смак дитинства та порадувати близьких смачним домашнім печивом. Цю форму ви можете передавати своїм дітям і внукам у спадок, бо вона ніколи не втратить свою актуальність.

Поділитися: