Продавець цієї речі був на Шафі більше 30 днів тому
- Безпечна оплата
- Безкоштовна доставка SMART
В наявності1 шт
Кухонний електронний термометр для їжі з щупом, цифровий
400 грн-13%
350 грн
Опис
Зонд виготовлений з нержавіючої сталі з антимікробним покриттям, яке може запобігти зростанню бактерій, більше безпеки у використанні. Використовується також для визначення готовності хліба! Правильне визначення готовності хліба в процесі його випічки має велике значення. Від правильного визначення готовності хліба залежить його якість: товщина і забарвлення скоринки і фізичні властивості м'якуша — еластичність та сухість на дотик. Зайва тривалість випічки збільшує випікання знижує продуктивність, викликає перевитрату палива. Об'єктивним показником готовності хліба і булочних виробів є температура в центрі м'якушки, яка у кінці випічки повинна становити 96-97 °С.
Стан:
Новий
Колір:
- Чорний
- Червоний
Категорії:
Матеріал
- Нержавіюча сталь
Вид