-
Всі категорії
|
Продавець цієї речі був на Шафі більше 30 днів тому
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата
  • Безкоштовна доставка SMART

В наявності1 шт

Кухонний електронний термометр для їжі з щупом, цифровий

400 грн-13%

350 грн

Опис

Зонд виготовлений з нержавіючої сталі з антимікробним покриттям, яке може запобігти зростанню бактерій, більше безпеки у використанні. Використовується також для визначення готовності хліба! Правильне визначення готовності хліба в процесі його випічки має велике значення. Від правильного визначення готовності хліба залежить його якість: товщина і забарвлення скоринки і фізичні властивості м'якуша — еластичність та сухість на дотик. Зайва тривалість випічки збільшує випікання знижує продуктивність, викликає перевитрату палива. Об'єктивним показником готовності хліба і булочних виробів є температура в центрі м'якушки, яка у кінці випічки повинна становити 96-97 °С.

Поділитися: