-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата
  • Безкоштовна доставка

В наявності1 шт

Цифровий харчовий кухонний термометр tp-101 щуп для вимірювання температури їжі

197 грн

Icon

Безкоштовна доставка у продавця від 1500 грн

Опис

Кондитерський термометр застосовується для вимірювання температури харчових продуктів та інгредієнтів під час виготовлення кондитерських виробів. Діапазон температур: -50°С +300°С. Підходить для вимірювання температури рідини, випічки, м'яса, темпування шоколаду, приготування карамелі. Вимірювати температуру щупом можна на поверхні страви чи всередині. Країна-виробник – Китай. Характеристики термометра: • Діапазон температур: -50 ºC до +300 ºC • Функції утримання поточного значення • Автовимкнення після 10 хвилин бездіяльності • Одиниці вимірювання: ºC, ºF • Роздільна здатність: 0,1 ºC/ºF • Довжина щупа: 110 мм • Похибка: ±1 ºC/ºF • Час виміру: 2,0 сек. • Батарека: 1,5 V • Габарити/маса: 180 мм × 19 мм/35 гр.

Поділитися: