Суміш для приготування панкейків "Шоколад" Stevia,
без цукру, без глютену, 300г
Суміш для випікання панкейків "Шоколад"
Без цукру, без глютену
З упаковки суміші виходить 15 панкейків чи бельгійських вафель.
Потрібно додати лише воду
Замість цукру у складі суміші для приготування панкейків - сукралоза та екстракт стевії. Це натуральні підсолоджувачі, які не мають негативного впливу на здоров'я людини, у тому числі не підвищують рівень глюкози в крові.
Як приготувати панкейку?
Виробник постарався зробити процес приготування панкейків із суміші максимально простим та швидким.
1. У 100 г суміші (5 ст. л. "без гірки") поступово додайте 150 мл води, ретельно перемішайте до отримання однорідної маси.
2. Дайте настоятися 5-7 хвилин.
3. Налийте тісто столовою ложкою (змоченою у воді) на суху добре розігріту сковороду.
4. Смажити потрібно по обидва боки, приблизно по 1-2 хвилини до утворення рум'яної скоринки, під кришкою на помірному вогні.
Ваші смачні та ароматні панкейки готові, дозвольте їм трохи охолонути – достатньо 1 хвилини – та подавайте до столу.
Солодощі та улюблені десерти можуть бути одночасно смачними та корисними!
Сервірувати панкейки можна як солодкими доповненнями (сиропом, шоколадною пастою, фруктами), так і солоними (риба, яйця, шинка, хамон).
Склад: рисове борошно, какао зі зниженим вмістом жиру, кукурудзяне борошно, кокосове борошно, амарантове борошно, крохмаль кукурудзяний, яєчний порошок, підсолоджувач сукралоза, екстракт стевії, псилліум, суха молочна сироватка, сода харчова, "Шоколад", сіль кухонна.
Харчова цінність на 100 г сухої суміші: білки - 12.5г, жири - 8,3г (з них насичені - 4,8г), вуглеводи - 56,4г (з них цукру - 4,4г), сіль - 1г. Енергетична цінність 100г сухої суміші - 320,7 ккал.
Термін зберігання: 12 місяців з дати виробництва. Після розкриття упаковки рекомендується зберігати продукт щільно закритим трохи більше 4-х місяців.
ТУ У 10.6-34352680-004:2020
Маса: 300 г