-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата

В наявності1 шт

Насіння ядра гарбуза сирі чишеные

22 грн

Опис

Гарбузове насіння - їстівні насіння, які зазвичай смажать для вживання в їжу. Вони є звичайним інгредієнтом мексиканської кухні і часто вживаються в якості корисної закуски. Гарбузове насіння - хороший джерело корисних масел, магнію та інших поживних речовин, які покращують здоров'я серця, кісток та інших функцій. Насіння, як правило, вважаються відмінні джерела з калію, магнію і кальцію.Насіння рослин також є хорошим джерелом поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) і антиоксидантів. Жирні кислоти в насінні гарбуза містити діапазон корисних поживних речовин, таких як стерини, сквален і токофероли. Здоров'я кісток Гарбузове насіння - хороший джерело магнію, який важливий для утворення кісток. Високе споживання магнію пов'язано з більшою щільністю кісток і, як було показано, знижує ризик остеопорозу у жінок після менопаузи . Цукровий діабет Поживні речовини в насінні гарбуза можуть допомогти захистити від діабету 2 типу . Активні форми кисню (АФК) відіграють роль у розвитку діабету , а антиоксиданти можуть допомогти знизити ризик. Насіння - хороший джерело магнію. Дослідження показали, що на кожні 100 міліграмів (мг) в день збільшення споживання магнію ризик розвитку діабету 2 типу знижується приблизно на 15 відсотків.100-грамова порція гарбузового насіння може містити більше 90 мг магнію. Низький рівень магнію може погіршити секрецію інсуліну і знизити чутливість до інсуліну. Здоров'я серця Поліпшення ліпідного профілю спостерігалося при прийомі 365 міліграм магнію в день.

Поділитися: