- Безпечна оплата
- Безкоштовна доставка SMART
Опис
Чайні сади розташовані серед скелястих ущелин, де зрошуються з повноводних джерел. Саме гарне екологічне середовище забезпечує живлення чайних дерев. Чайні майстри дбайливо ставляться до збору сировини і контролюють кожен процес виготовлення чаю, дотримуючись стародавніх традицій. З повною упевненістю можна сказати, що цей чай одночасно тонізує і заспокоює. Підходить для занять йогою і медитації. Вживання Да Хун Пао допоможе зменшити втому і поліпшити кровообіг в організмі, а також допомагає при набряках, швидко виводячи рідину. Елементи, що містяться в Да Хун Пао, знижують вміст алкоголю і нікотину в крові. Напій має насичений, яскраво виражений пряний аромат горіха, присутні медові нотки з солодким післясмаком. Під час наступних заварювань смак, колір і аромат чаю змінюються: спочатку насичений, потім у ньому проявляються легші, м’якші, фруктові відтінки. Колір чайного настою насичено-бурштиновий. Спосіб приготування: Всипати в посуд 3-5 грам чаю. Залити гарячою водою 90 градусів і злити через 5-10 секунд. Це роблять для того, щоб видалити пил і дати листку розкритися. Після цього додати 200 мл гарячої води, настоюємо 1 хвилину і розливаємо по чашках. Під час наступних заварювань, з кожним разом збільшуйте час заварки приблизно на 1 хвилину. Під час заварювання таким способом, чай змінюватиме смак і аромат, набуватиме нових ноток. Одну й ту саму заварку можна використовувати до 3-5 разів. Дуже важливо не залишати воду в заварці між проливами. Зливайте весь напій.