- Безпечна оплата
- Безкоштовна доставка SMART
Опис
- - Виробник Amway - Міцність кави М'який Артикул: 100180 Вага/об'єм: 4 пакети x 250 г - Опис У кавовій промисловості зазвичай виділяють чотири способи обсмажування: - Сильне (або подвійне) обсмажування надає напою різкий, злегка гіркуватий смак - Повне обсмажування забезпечує менш гіркий смак без відтінку пригорілості - При помірному обсмажуванні кава має багатий насичений смак без гіркуватого присмаку - Легке (або слабке) обсмажування надає напою ніжний, м’який, вишуканий смак - Кава натуральна мелена від Amway виробляється з кавових зерен подвійного обсмажування. Інші види кави виготовлені із зерен помірного і повного обсмажування. У разі перепродажу продукту необхідно дотримуватися умов зберігання та реалізації згідно з умовами чинного законодавства України та вимог виробника (зазначені на етикетці товару). Властивості - Після ретельного обсмажування розчинну каву, мелену та «еспресо» упаковують у герметичну вакуумну упаковку - Рівномірно обсмажені зерна використовують як основу для всіх видів кави - Напій на 100% виготовлений із натуральних кавових зерен сорту «арабіка» - Кава містить кофеїн, що є м’яким стимулюючим засобом - Кава відрізняється низьким вмістом калорій, жирів і вуглеводів - Дрібний однорідний помел, стійкий смак, колір і аромат - Підходить для приготування напою будь-яким способом заварювання - Можна використовувати як основу для приготування напоїв або десертів, для яких за рецептом потрібна кава - Склад - 100% арабіка - Застосування - Мелену каву варто заварювати гарячою водою. При цьому кількість води можна варіювати залежно від ваших смакових уподобань. Переконайтеся в тому, що використовуєте належну кількість води; найпоширенішою помилкою є використання недостатньої кількості меленої кави. Щоб одержати найкращий результат, каву слід готувати при температурі 95-98°C, не доводячи до кипіння, протягом не більше 15-20 хвилин. Після відкриття зберігайте у сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній упаковці для збереження насиченого аромату та смаку кави.