-
Всі категорії
|
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата

В наявності1 шт

Девід перлмуттер їжа та мозок

199 грн

Опис

Про книгу Нове, перероблене та доповнене видання бестселера «Їжа та мозок». Нові дані наукових досліджень, оновлені рекомендації та рецепти. Багато хто з нас чув про шкоду жирної або смаженої їжі, про шкоду м'яса або молочних продуктів. Але те, що вуглеводи (цукор, хліб, крупи, макарони, рис) руйнують наш мозок — несподівана новина. А втор книги — відомий невролог і фахівець із питань харчування Девід Перлмуттер за роки практики встановив зв'язок між тим, що ми їмо, і роботою нашого мозку. Девід упевнений, що найнебезпечніша речовина для мозку - це глютен. Глютен міститься в пшениці, житі, ячмені і у всіх похідних від цих продуктів. Це та на клейковина, яка допомагає хлібу бути пухнастим і м'яким. Більше того, глютен здатний викликати залежність і звикання. Саме тому нам так важко відмовитися від вживання борошняного. «За останні 50 років харчовий ланцюг значно змінився. Сучасне виробництво харчових продуктів дозволило нам вирощувати зерна, що містять в сорок разів більше глютену, ніж кілька десятиліть тому»,— пише Девід. Лікар доводить, що проблеми з пам'яттю, стрес, безсоння і поганий настрій лікуються відмовою від певних продуктів харчування. Тим, хто не страждає подібними проблемами, правильна дієта допоможе зберегти гарне самопочуття та гостроту розуму. Здоров'я мозку в наших руках! Для кого ця книга Для тих, хто приділяє увагу своєму здоров'ю і хотів би жити довгим, активним, повноцінним життям. Для тих, хто замислюється про зв'язок харчування та якість життя. Для тих, хто хотів би забути про те, що таке головний біль, мати гарну пам'ять і гострий розум.

Поділитися: