Тематика: Кулінарія і правильне харчування
У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів, грибів і риби. Описано скляну тару, що застосовується в процесі домашнього консервування. Наведено рецептуру й приготування консервів, найбільш поширених в Угорщині, Болгарії, Чехословаччині. Книжка допоможе любителям домашнього консервування заготовляти про запас різноманітні плоди, овочі, гриби, м’ясо й рибу.
делаю доп фото
пишите спрашивайте
отвечаю в течении суток
есть в моих объявлениях много винтажных книг и штучек-приобретая несколько -можно сэкономить на пересылке(отметьте + в переписке я редактирую в одно оъявление)
пересылка после оплаты-замовлення та беcпечна оплата