Все категории
|

Фуршет. кулінарія від а до я

110 грн
Описание

Тематика: Кулінарія і правильне харчування

Фуршет. Кулінарія від А до Я.
Складач: Е. Циганкова.
Через КСД, Харків, 2006 р. Формат збільшений 60х90/16, мова російська, 244 ст. з ілюстраціями, палітурка, стан твердий.
Банкет-фуршет зазвичай установляє в тому разі, коли в досить обмежений час необхідно прийняти досить велику кількість гостей.
Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся переваги фуршета, 12 золотих правил фуршета, особливості весільного фуршета, рецепти страв, варіанти меню та ще багато цікавого.
Вміст:
Приймання А-ля фуршет
Що таке фуршет.
Переваги фуршета.
12 золотих правил фуршета.
Особливості весільного фуршета.
Рецепти страв для фуршета
Канапе.
Тарталетки та тартинки.
Сендвічі, гамбургери (багатошарові бутерброди).
Холодні бутерброди.
Гарячі запечені бутерброди.
Бутербродні суміші та пасти.
Кумедні бутербродні торти.
Паштети та форшмаки.
Мінірулетики.
Закуски на шпажках.
Салати-коктейлі.
Оригінальні фуршетні закуски.
Десерти для фуршета
Варіанти меню для фуршетів

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары