Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Консервація. Кулінарія від А до Я.
Складач: Е. Циганкова
Через КСД, Харків, 2005 р. Формат збільшений 60х90/16, мова російська, 247 стор. з ілюстраціями, палітурка тверда. Книга нова з запасників.
Взимку ніхто не відмовиться похрупотіти пахлим огірочком або випити чаєм із домашнім малиновим варенням. А для того, щоб у холодну пору року насолодитися приємним смаком овочів і фруктів, потрібно гарненько попрацювати влітку. Ваше старіння, добірні овочі та фрукти, наши ексклюзивні рецепти — і прекрасний результат гарантований!
Смачного!
Вміст:
Представлення
Консервування овочів
Консервування грибів
Консервування фруктів, ягід, цитрусових
Всячина